Hunch drives av Kim René som er grafisk designer, UX-/UI-designer og pedagog. Han er designer for Aboveit og har i en årrekke vært studieleder og lærer for Kristiania, der han ledet hele design-utdanningen i Oslo og Bergen.

Noen av hans tidligere studenter jobber / har jobbet for Mission, Minsk, TRY, Studio Vues / Manyone, Design Container, Dinamo, WeOslo, Mvh, Schjærven, KnowIt / Creuna, Aboveit, Uniform, Foll reklame, Anti, Kikkut, Geelmuyden Kiese, Willy Nikkers, Los&Co.

Back in 2003 ble han utdannet grafisk ingeniør og grafisk produksjonsleder. Hva lærte han der, egentlig? – Blant annet typografi, visuell kommunikasjon, problemløsning, prosjektstyring og organisasjonsledelse, samt valgfag i C++programmering og ergonomi i digitale medier, eller UI-/UX-design på godt norsk.

Han startet som grafisk designer i Forsvaret og ble etter hvert både designer, webansvarlig, fotograf og intern journalist, i tillegg til å undervise på Forsvarets ingeniørhøyskole. Veien gikk videre til fagskolene Noroff og Kristiania med innstillingen å sørge for at studentene kommer lenger enn han selv – og studerte praktisk pedagogikk på OsloMet ved siden av fulltidsjobben.

På Fagskolen Kristiania ble hans personlige målsetting å bli norges beste faglige og pedagogiske grafisk design-utdanning i løpet av 5 år. I 2022 nådde han målet gjennom «Studiebarometeret» – en årlig studentundersøkelse der alle fagskoler og høyskoler i Norge blir målt på en skala fra 1–5.

Bilder under viser en oppsummering:

På fritiden lager han musikk og har drevet egen nettbutikk, silketrykket egne t-skjorter, laget forretningsplan på «Litteraturhuset for designere» (er du investor?) og har planer om å skrive en praktisk-teoretisk pensumbok om grafisk design for fagskolestudenter. Han drømmer også om å lage nye «Hyper Island»-skolen i Norge.

Ta kontakt om du trenger hjelp med ideutvikling, visuell identitet, ux-design. kursing og workshops – eller har et godt jobbtilbud .)

Vi sees.